Кои сме ние

Стартирахме Мак Мебел през далечната 1994 г. като семейна фирма, специализираща в производството на качествени, дизайнерски мебели.

Започнахме с отдаденост, коректност, неуморен труд и лична мисия да създадем ново усещане за нашите клиенти и да вкараме стил и красота в техните домове.

Дългогодишното ни присъствие на пазара и хилядите ни доволни клиенти доказаха, че мисията ни е изпълнена!

Качеството на нашите мебели се дължи на вложените материали, непрекъснатия вътрешен контрол при производствения процес и професионализма на нашите служители, чиято високата квалификация, гарантира и допълнителна ефективността и гъвкавост.

Компанията ни се гради на клиентите, които ни се доверяват и професионалната отдаденост на специалистите, които работят с нас.

След 27 години обаче е време за промяна и израстване.  Ние се развиваме заедно с вас, нашите клиенти и точно за вас създадохме новият ни бранд МAKHOME.

Днес се фокусираме в изработката на все по-иновативни и по-различни, от масово предлаганите на пазара, мебели. Отправна точка в създаването им е балансът между дизайн, новаторство, функционалност и качество на конкурентни цени. Така стремим да сме ви максимално полезни в избора на интериор, отговарящ на вас и вашия стил, а на всяко ваше желание и всяка нужда ще обърнем специално внимание!

Гъвкавостта ни и факта, че произвеждаме всички предлагани от нас мебели, ни позволява, да променяме размерите, декорите и дори визията им така, че да се чувствате максимално комфортно във вашето лично пространство. В МAKHOME, се съобразяваме с хората, които ни се доверяват!